genericviagra-online.net

Realizovani projekti

Fond Turistički klaster Srem je formiran kroz realizaciju projekta:

„Formiranje Turističkog klastera Srem” sa ciljem stvaranja respektabilne konkurentske pozicije receptivnog turizma Srema, razvojem malih i srednjih preduzeća iz ugostiteljstva, turizma i komplementarnih delatnosti u funkciji jačanja održivog regionalnog razvoja". Projekat je podržalo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, kroz konkurs podrške formiranju klastera u 2008.god.. Način realizacije projekta: 50% sredstava od Ministarstva i 50%  sredstava od strane učesnika u projektu - osnivača Fonda. Projekat realizovala Turistička gencija SREM tours&travel Ruma

 Fond Turistički klaster Srem - realizovani projekti:

Projekat „Srem, Srem,Srem,...”, podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV,  kroz konkurs za podršku klasterima u Vojvodini za 2011.godinu.  Način realizacije projekta: 50% sredstava APV i 50% sopstvenih sredstava. 

- Projekat „Srem, Srem,Srem,...- II”, podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV, kroz konkurs za podšku klasterima u Vojvodini za 2012.godinu. Način realizacije projekta: 50% sredstava APV i 50% sopstvenih sredstava.

- Projekat „Kreativna radionica suvenira Srema”,  podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV, kroz konkurs podrške afirmaciji i razvoju umetničkih i starih zanata.Realizacija projekta: Decembar 2012- Maj 2013. 

- Projekat "Lajk Srem" . Projekat podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV, kroz konkurs za podršku klasterima u Vojvodini za 2013.godinu. Način realizacije projekta: 50% sredstava APV i 50% sopstvenih sredstava. Realizacija projekta: Decembar 2013.- Mart 2014.

Projekat „Identifikovanje, pozicioniranje , brendiranje i plasman turističkog proizvoda Srema i Vojvodine“. Projekat podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV, kroz konkurs za podršku klasterima u Vojvodini za 2014.godinu. Način realizacije projekta: 50% sredstava APV i 50% sopstvenih sredstava.

Projekat "VOJVODINA i SREM - atraktivna turistička destinacija. Projekat podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu APV, kroz konkurs za podršku klasterima u Vojvodini za 2015.godinu. Realizacija projekta u 2016.godini. Način realizacije projekta: 50% sredstava APV i 50% sopstvenih sredstava.

Projekat "Promocija turističkog proizvoda (potencijala) Srema. Projekat podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, kroz konkurs za subvencionisanje projekata razvoja turizma u 2017.godini. Način realizacije projekta: 50% sredstava Ministarstva i 50% sopstvenih sredstava.